2020 Yaz Tesettür Abiye Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2020’nin yaz aylarına geldik. Düğün, nişan gibi organizasyonların yoğun olduğu bir dönemdeyiz. Bu düğünlere katılacak olan tesettürlü kadınlar katılacak olduğu davetlerde tercih edebilecekleri modelleri araştırmaya başladı. 2020 yaz tesettür abiye modelleri günlük şıklığı da yakalayabileceğiniz tarzda oluşturulduğu gibi pullu payetli işlemeli ve krep kumaştan elde edilmiş tasarımlarla oluşturulmuştur. Balon kol somon etek gömlek şeklinde oluşturulan tesettür takımların dışında dantel işlemeli açık mavi ve fuşya tonlarında oluşturulmuş tasarımlar da dikkatleri çekiyor.

Boncuk detaylı deniz mavisi tasarımlar sezonda ön plana çıkarken çiçek desenli ve sade önden düğmeli gömlek şeklinde uzun abiye elbiseler 2020 yaz tesettür abiye modelleri arasında bulunmaktadır. Abiye tasarımlarınızı kombinlemek kombininizin gücünü arttıracaktır. Kombin oluştururken seçecek olduğunuz ayakkabı, şal ve aksesuarları elbisenizin hem günlük hem de abiye kullanımı sağlayabilmesini etkiler.

2020 yaz tesettür abiye modelleri arasında eteği pileli indigo mavisi modellerde yer alıyor. Üst kısmı fırfır ve fiyonklardan oluşan alt kısmı pileli oluşturulmuş tasarımlar sezonda yaz düğünleri veya nişan törenleri için kadınlara sunulmaktadır. Yalnızca başkalarının özel günleri için değil mezuniyetleriniz, söz ve nişan töreniniz için kabarık ve tam olarak nişan elbisesi düşünmüyorsanız payetlerle bezenmiş balık formundaki abiye tasarımlar arasından tercihinizi yaparak kendi gününüzde de bu ürünlerden tercih edebilirsiniz. Üstelik ideal fiyat aralıklarıyla birbirinden özel tasarımlar sizlere sunulmaktadır. Uçuş uçuş balon formunda abiye elbiseler sezonun trendleri arasında yer alıyor. Sezona özgü tonlar arasında da indigo mavisi ve uzun süredir etkisini kaybetmeyen pudra tonları dikkat çekiyor.