2019 Şık ve Zarif Sokak Modası Kış Kombinleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Moda ve trendleri yakından takip eden bayanlar için, 2018 – 2019 sonbahar/kış için sokak modası hakkında merak edilenlere yazımızın devamında yer vereceğiz. Havanın giderek daha da soğumasıyla birlikte artık kışlıklar çıkmaya başladı bile. 2018 sonbaharında sizleri sıcak tutacak trendleri çok rahat bir şekilde bulabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz resimlerden beğendiğiniz ve kendinize uygun olan stili seçip kıyafetlerinize ona göre ayarlayabilirsiniz.

Kış aylarında mutlaka en azından bir süveter hırka parçaları edinmelisiniz. Kot pantolonunuzla ya da değişik eteklerinizle çok hoş bir şekilde kombine yapma şansına sahip olabilirsiniz. Ayrıca trikonun sıcak tutmasından dolayı hem üşüme gibi bir kaygınız olmayacak hem de çok şık görüneceksiniz. Bilek boylarındaki botlarla ya da çizmelerle giyeceğiniz örme elbiselerinizle çok şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Genellikle tercih edilen renklerin arasında borda ve mor tonları yer almaktadır. Renk seçimi yaparken bunu aklınızda bulundurabilirsiniz.

Ve en önemlisi de detaylar… Kıyafetleriniz ile bazı şık aksesuarlarınızı tamamlamayı unutmayınız. Bunlar şapka, şal, kolye vs. gibi aksesuarlarınızı kıyafetlerinizde oluşturacak uyum içerisinde tercih edebilirsiniz. Kareli bir şalı bu kış tercih edebilirsiniz. Diz üstünde giyeceğiniz çizmeler ile çok zarif bir görünüm elde edebilirsiniz. Siyah pantolon, bilekte ayakkabı ve deri çanta ile çok şık bir kombinasyon olabilir. Tabi ki de kışın vazgeçilmezi olan örme hırkanızı giymeyi unutmayınız. Bunun yanında giyeceğiniz mini etekle pastel renkler tercih etmeniz daha özgüvenli bir havanız olmanızı dağlayacaktır.