2019 Saç Rengi Trendleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2019 saç rengi trendleri olarak karşımıza; çilek sarıları, tarçın tonları, karamel, çikolata kahve, küllü kumral ve altın gölgeler çıkmakta. 2019 saç renginde değişiklik yapmak isteyen kişiler için çok faydalı olacağını düşündüğümüz 2019 yılı içerisinde ki en trend renkleri açıklıyoruz.

Kadınlar tarafından yoğun bir şekilde ilgi gören saç renklerinden biri olan bal köpüğü 2018 yılının en gözde renkleri arasındaydı. Birçok kadın tarafından tercih edilen bal köpüğü rengi, halen yoğun bir ilgiile tercih edilmekte. Üstelik bu rengi her yaştan bayan rahatlıkla kullanabilmekte.

2019 Saç Rengi Trendleri

Geçen senenin en trend renkleri arasında olan karamel saç rengi ve karamel tonları yer almakta. Özelliklede genç kızlar tarafından büyük ilgi gören karamel tonları 2019 yılının da en gözde renkleri arasında kendi koruyor. Karamel renginde olan saçlar ışıltılı ve parlak olmasının yanında, kişiye ayrı bir çekicilik katıyor. Koyu tonlarında olan karamel saç rengi her cilde yakışmasından ve de tercih edilmesinden dolayı dünyaca ünlü markalar arasında karamel saç rengi tonlarını çok rahat bir şekilde bulmanız mümkündür.