2021 Gelinlik Modelleri İle Moda Standı Harikalar Yaratıyor!

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yaz ayı yaklaşıyor. Düğün sezonu açılmaya başladı. Coronavirüs etkisi artık ülkemizde yavaş yavaş azalıyor. Bu nedenle düğün hazırlıkları pek çok çift için hızlı bir şekilde devam ediyor. 2021 gelinlik modelleri ile pek çok kadın en şık ve en zarif gelin olmak için hayal kuruyor. Gelinlikleriniz ile birlikte uyum sağlayacak duvak seçeneklerinde de zengin alternatifler oluşturuldu. Gelinlik çeşitleri 6 başlık altında oluşturuldu.

Prenses modeller, kabarık tasarımlar, balo tipi prenses modeller, taşlı tasarımlar, dantelli modeller, kadınlara zarif ve asil bir görünüm kazandırıyor. Kuyruklu tasarımlar, her sezon olduğu gibi yeni sezonda da en özel şekilde dizayn edildi. Gelinlik seçimi her kadının zevkine uygun olarak sağlanıyor.

Kısa boylulara ve uzun gelinlere özgü gelinlik tasarımları dikkat çekerken balık modellerde yeni zarif ve asil görünümleri ile pek çok kadının tercihi olacak özellikle balık formunda dizlerden itibaren kabarıklık oluşan basit tasarımlar göz dolduruyor. Her gelin bu tasarımlarla ilgi toplamayı hak ediyor. A kesim gelinlik modelleri de son zamanların trendleri arasında. Kelebek desenleri ve belden itibaren kabaran tasarımlarıyla moda standında istediğiniz tarza bürünebilmeniz için sizler için pek çok konuda gelinlik oluşturuyor. A kesim sade modellerden hareketli tasarımlara Vintage tarzından kolsuz tül askı modelleri sade ve romantik modellerden sade prenses tasarımlarına kadar alternatifleri oluşturmaktadır. Az kabarık gelinlik tasarımları da gelinlerin tercihine sunulmuş ürünler arasında yer almaktadır.