2022 Nikah Elbisesi Modelleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Nikah günü özel kıyafetler seçmek birçok kadının tercihidir. Hayatınızın en özel imzasını atacağınız bugün de gelinliğe benzer tasarımlar genellikle tercihiniz olacaktır. Bu nedenle beyaz ve açık renklerde oluşturulan tasarımlar tüm şıklığıyla tercihinize sunuluyor. Dantel, güpür ve asimetrik kesimli birçok tasarım bir gelin kadar zarif olmanız için sizlerin tercihine sunuluyor. Bu yıl nikah elbisesi modelleri arasında transparan ürünlerin yanı sıra tesettür için birçok tasarım da bulunuyor.

Omuz detayları olan ve omuzlarda püsküllerin sarktığı birçok tasarımı tercih edebileceğiniz gibi iki parçadan oluştulan elbise modelleri de seçimleriniz arasında yer alabilir. Büstiyer ve uzun balık formundaki eteklerden oluşan beyaz transparan tasarımlar bel kısmında açık oluşturularak sağlanmaktadır. Bu tasarımların dışında kısa etekli ve balon etek tarzında tasarımlarda bulunuyor. Bu yıl nikâh elbisesi modelleri arasında göğüs altından genişleyen kloş etekli zarif tasarımlar da bulunuyor. Tercih ettiğiniz ve sevdiğiniz kumaş türleri ile ayak bileklerimizde biten tasarımları da seçebilirsiniz.

2020 Nikah Elbisesi Modelleri

Uzun beyaz renk derin yırtmaç detaylı tasarımlar oldukça şık ve tül kollarıyla sizlere zarif bir görüntü kazandırıyor. Sınırsızca sayıda tasarımın yer aldığı bu yıl nikâh elbisesi modelleri arasında bu cesur tasarımlar da elbette ki bulunmaktadır. Bu yıl nikâh elbisesi modelleri ve fiyatları ile ilgili araştırma yaptığınızda hem bütçenize hem de sizler için zarif bir görüntü oluşturacak birçok tasarım karşınıza çıkıyor. Sınırsız sayıda tasarım arasında seçim yaparken tercihinizi  klasik tamamen güpür ve dantellerle bezenmiş tasarımlardan yana da kullanabilirsiniz.