2021 Pembe Kıyafet Kombinleri

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

2020 kış sezonu renklerinin başında gelen pembe rengini 2021 yılında da hiçbir renk tahtından edemedi. Yeni yılda da gözde kombinlerin rengi olmaya devam ediyor.

Pembenin yanında mavi, yeşil, hardal tonları da var, ancak naçizane fikrim bu renk tonları arasında en güzel tonların başında pembeye ait olan geliyor. Moda haftalarında fark ettiyseniz t-shirt’ler, elbiseler, şapkalar tanıtılırken en dikkat çeken, en çok vurgu yapılan renk pembe tonları idi.

Pembe hemen hemen herkesin hoşuna gidebilecek ‘romantik’ bir renk olmasıyla da kış ambiyasına en çok yakışan renklerdendir. Biz de 2019-2020 trend renkleri arasında kışa en çok yakışan ve feminen ruhu ile birçok kadına ilham olan pembe kıyafet önerilerini sizlere sunmak istedik.

Her sezon yepyeni renkler vitrinleri süslüyor. Haliyle trend rengin kombin önerilerini kullanmak istemek herkesin en doğal hakkı. Ancak doğru ve şık kombinler yapabilmek için hangi rengin moda olduğunu bilmek yetmiyor. O renkle ilgili güzel kıyafetler bularak ve o renge uygun renkler kullanmak, aynı zamanda bütün parçaları doğru bir şekilde harmanlamak gerekiyor.

Biz de tam bu noktada sizlere daha güzel ve daha doğru kombinler yapabileceğiniz öneriler hazırladık. Emin olun artık pembe kıyafet kombinleri ile çok daha büyüleyici görüneceksiniz.

1) Pembe Renk İle Kıyafet Kombinleri Nasıl Yapılır?

Öncelikle altını çizmek isterim ki bu renk 2019 yılından bu yana tüm moda haftalarında yapılan kombinlerle sürekli olarak vurgulandı. Aynı şekilde 2020 kış sezonunda da bu rengi rahatlıkla kullanmak mümkün. Bana öyle geliyor ki gelecek sezonlarda da pembe etkisini görmek mümkün olacak.

Üstelik bu rengi sportif kombinlerden tutun da, gece şıklığına kadar her tarz kombinlerde görmek mümkün. Peki “Pembe Renk İle Kıyafet Kombini Nasıl Yapılır?” sorusuna gelecek olursak hem yazı olarak hem de görsellerle sizleri fazlasıyla aydınlatacağız.

Yırtık kot pantolonlarla, pileli eteklerle, fırfırlı üstlerle, kot ceketlerle, kot gömlekler kombin seçenekleri en ideal olanlarıdır. Bunları tercih etmenizde yarar var, tek başına pembe tonlu elbiselerde seçip kombin çeşitliliği oluşturabilirsiniz.

2) Pembe Mavi Kombin

Hatırlarsanız 2020’nin en trend renklerindan bahsettiğimiz yazımızda sezona damga vuran bir diğer rengin mavi olduğunu belirtmiştik. Peki sezona damga vuran bu trend rengi aynı kombinde bir araya getirmeye ne dersiniz?

Bence bu fikir bir harika! Ancak burada seçilecek mavi tonu çok önemlidir. Daha çok kot mavisi ve indigo mavisi dediğimiz mavi tonu tercih edilmelidir. Kış günlerinde gece bir davet veya organizasyon için koyu mavi bir elbise üzerine pembe tüylü abiye bir ceket çok şık görünecektir.

Yaz aylarındaki gece davetleri için ise mavi gece elbisesi pudra pembe çanta ve ayakkabıyla kombin edilebilir. Ayrıca her renk gece elbisesinin altına ince topuklu gold rengi ayakkabı son zamanların en çok tercih edilen kombinidir.

3) Beyaz İle Kombinleyin

Beyaz zaten her renkle uyumlu olan çok ferah ve sade bir renktir. Koyu pembe tonlarıyla kombinlendiği taktirde soft ve masum bir hava katacaktır.

Ana renklerden olan beyaz, pembe ile oldukça sakin ve zarif bir çizgi oluşturuyor. Eğer iddialı bir tonda pembe bir eteğiniz varsa, siz fazla dikkat çekmeden ama şıklığı da elden bırakmak istemiyorsanız pembe parçaları beyaz ile kombinleyerek dilediğiniz her ortama uygun bir kombin oluşturabilirsiniz.

4) Pembe Ve Siyahın Büyüsü

Pembe de siyahta oldukça iddialı 2 renktir. Ancak siyahın asiliğini pembenin gençlik havası ile birleştirerek feminen bir görüntü katacaktır. Çünkü pembe siyahın asiliğini yumuşatacak ve siyahta pembenin masumiyetine asillik katacaktır.

Siyah renk olarak da pembenin canlılığını çok iyi dengeleyecek ve pembe renk seçmenize rağmen size asi, cool ve bazen grunge bir hava bile katacaktır.

Siyah pantolon etek veya elbiseler üzerine pembe hırkalar ceketler yada tam tersi pembenin üzerine siyah ceketler hırkalar tercih edilebilir. Topuklu bir ayakkabı ile güçlü bir kadın stili oluştururken spor bir ayakkabı ile de salaş bir görünüm oluşturabilirsiniz.

5) Gri İle Kombinleyin

Griyi soluk bulan kullanmak istemeyenler için gri kombinlere harika bir renk katacak olan bir rengi söylemek istiyorum size. Tabii ki özellikle de feminen tarzda giyinmeyi seven kadınların en çok kullandığı renk, pudradan başkası değil.

Özellikle de griyi üst kıyafette kullanmak istemeyenler için gri jean çok bir tercih olacaktır. Üzerinize ise pudra tonlarında giyeceğiniz bir bluz ya da kazak ile muhteşem uyumu yakalamanız mümkün. Aynı zamanda bir diğer seçenek ise blazer ceket diyebiliriz. Tercih sizin.
6) Rengarenk Kombinlere Ne Dersiniz?

Önümüz bahar haliyle canlı renkleri bir arada kullanmak hem bahar ve yaz döneminde mevsime uygun bir geçiş olacaktır hem de sizin enerjinizi yükseltecektir.

Yeşil, sarı ve mavi gibi renklerle bir arada çok iyi duran pembeyi desenli ve renkli parçalarda detay olarak kullanabilirsiniz. Bu tip kombinlerde bolca renk ya da farklı desenleri bir arada kullanmaktan kaçınmayın!